Amfik uvádza Lukáša Adamca už dnes a na živo

Finalista ČeskoSlovenskej Superstar dnes zavíta do rodného mesta a zastaví sa aj v košickom amfiku. V popoludňajších hodinách o 16:30 sa uskutoční malý koncert pre najvernejších fanúšikov Lukáša Adamca a k tomu jeho miniautogramiáda. Hneď potom odlieta do Prahy, kde sa pripravuje na superfinále. 

Dnes (štvrtok, 2.6.) o 16:30 otvoria brány pre fanúšikov jediného zástupcu Slovenska vo finále superstar. „Sme radi, že sa nám podarilo kontaktovať Lukáša a že príde odohrať pár skladieb pre svojich fanúšikov práve na amfik. V nedeľu tu chceme odvysielať celé superfinále a dúfame, že ho vyhrá“ oznámila Veronika Luczy z mestskej časti Košice – Sever. Lukáš Adamec sa rozhodol po koncerte pripraviť aj malú autogramiádu. 

Počasie je dnes vrtkavé, ale v prípade dažďa majú v košickom amfiteátri náhradné riešenie. „V areáli postavíme jeden rezervný stan a ak by pršalo, autogramiáda bude v ňom“ informovala o rezervnom pláne Veronika Luczy. „Veríme, že fanúšikovia prídu v hojnom počte už dnes. Nemáme síce veľa času na propagáciu, len cez facebook a náš web, ale urobíme, čo budeme môcť. Veď hostiť finalistu superstar je cťou pre každého organizátora“ dodala Veronika Luczy. 

Amfiteáter bude pripravený so všetkým, čo je k tomu potrebné. Občerstvenie, wifi a samozrejme toalety.