Upozornenie pre seniorov - Stravné lístky si v decembri kúpte skôr!

Upozorňujeme všetkých seniorov, ktorí si kupujú stravné lístky, aby tak v decembri urobili do 10. decembra 2012. Termín sa posúva kvôli účtovnej uzávierke na Magistráte. Za pochopenie ďakujeme.    

Stravné lístky  si dôchodcovia môžu zakúpiť v Kancelárii prvého kontaktu na Miestnom úrade  Mestskej časti Košice – Sever, Festivalové námestie č. 2 (na prízemí budovy).

Podmienky predaja stravných lístkov pre dôchodcov na rok 2013

Od 01.01.2013 Mestská časť Košice - Sever upravuje podmienky predaja stravných lístkov pre dôchodcov. Predaj stravných lístkov sa uskutočňuje na bežný mesiac. Oprávnená osoba má nárok na plný počet stravných lístkov zhodný s počtom kalendárnych dní v mesiaci. Stravné lístky na daný mesiac  v plnom počte je možné zakúpiť v termíne od 25.-teho dňa predchádzajúceho mesiaca do 10.-teho  dňa príslušného mesiaca. Po tomto termíne bude možné zakúpiť stravné lístky  iba v alikvotnom množstve podľa počtu zostávajúcich dní do konca mesiaca.

Stravovanie dôchodcov  v mestskej časti Košice - Sever je zabezpečené  formou stravovacích poukážok v hodnote 3,00€ a v Stredisku sociálnej pomoci mesta Košice, Garbiarska 4 v Košiciach, kde je hodnota stravného lístka 2,50€ . Mestská časť Košice - Sever zakúpi stravné lístky od zmluvných dodávateľov v plnej výške ich ceny a predáva ich stravujúcim sa dôchodcom po odpočítaní príslušnej  zľavy na stravu pre dôchodcov.