Tábor mal úspech medzi deťmi aj rodičmi

Prvý turnus Letného prímestského tábora na Severe sa skončil veselou párty na Aničke, kde nechýbali deti ani ich rodičia. V príjemnej letnej atmosfére spoločne s vedúcimi zhodnotili týždenný program, rozdali darčeky a diplomy a zadosť dostali aj hladné brušká.

„Som v prímestskom tábore na Severe už druhý rok a veľmi sa mi tu páči. Nájdem si nových kamarátov a aspoň sa doma nenudím...“ hodnotí Lucka.

„Syna som prihlásila, lebo sme sa sem, na Sever,  len nedávno prisťahovali a som milo prekvapená touto aktivitou mestskej časti.“hovorí jedna z mamičiek.

„Snažili sme sa aj tento rok výjsť v ústrety rodičom, ktorí to cez prázdniny so školopovinnými deťmi nemajú ľahké. Oproti minulému roku sme zorganizovali o jeden turnus naviac a urobili sme dobre. V augustovom termíne je už len jedno voľné miesto.“ Konštatuje prednosta úradu Jaroslav Polaček.

Miestny úrad MČ Košice – Sever pripravil aj v augustovom turnuse od 5. do 9. 8. 2013 pre deti bohatý program. Chýbať nebude návšteva farmy, hry a súťaže v knižnici, turnaj v minigolfe, mixfutbale, plaváreň a malá škola lezenia.