Športové hry seniorov

Boli sme prvý na Športových hrách na Pereši
                Na športových ihriskách mestskej časti Košice - Pereš sa dňa 11.06.2016  konali  Športové hry seniorov. Patronát nad touto akciou prevzal starosta Mestskej časti Košice – Pereš Ing. Jozef Karabin.

                Organizátori umožnili účasť aj seniorom z  ostatných mestských častí Košíc, celkový počet súťažiacich sa vyšplhal na viac ako 70. Zástupcovia DC Košice-Sever samozrejme nechýbali.
                „Bola to vydarená olympiáda, príjemná  atmosféra, zdravá  športová rivalita. A naše výsledky si zaslúžia uznanie.“ -  hovorí vedúca nášho športového družstva  Soňa Gergeľová.  A aké to boli výsledky? Celkom netradične, na záver: v kategórii mužov v šípkach zvíťazil  Ivan Moravitz a tretí bol František Hlaváček. Ženám sa v tejto disciplíne tiež darilo, na druhom mieste sa umiestnila Agáta Klubertová. Naša Vierka Kolníková zvíťazila v basketbale aj v kope na bránku. V disciplíne hod granátom na cieľ zvíťazil  tiež František Hlaváček.  Samostatnou disciplínou bola súťaž družstiev v preťahovaní lanom. Naši muži boli silnejší a zvíťazili.

                Za takúto skvelú reprezentáciu Severu, milí seniori, naozaj klobúk dole!