PRÍMESTSKÝ LETNÝ TÁBOR NA SEVERE

Prvé zážitky v tábore

Ubehli prvé táborové dni, ktoré deti prežili veľmi aktívne. Navštívili Košický hrad, kde sa venovali streľbe z luku, vyskúšali si, ako sa dá vyrobiť taká obyčajná lyžička z dreva. Počas tvorivej dielne s Kamilou si vyrobili podľa vlastnej fantázie odznaky. Pekným oživením programu bol aj turnaj v Mindballe, šampionát v Mozgostreľbe, či prekážková dráha, kde si deti pomocou najmodernejších prístrojovzábavnou a zážitkovou formou mali možnosť precvičiť pamäť a zmeraťsvoju koncentráciu.

Do konca týždňa budú mať deti pripravený ešte bohatý program, prezradíme, že ich čaká ešte veľa pekných prekvapení a zážitkov, okrem iného napríklad aj celodenný výlet do Zádielskej tiesňavy.

Ak chcete, aby aj Vaše dieťa bolo ich súčasťou prijmite naše pozvanie a prihláste ho na II. turnus PRÍMESTSKÉHO LETNÉHO TÁBORA NA SEVERE.

Miesto konania: Senior dom na Severe, Obrancov mieru 2

Počet detí: 25 – 30

Termín:

II. turnus: 21. 7. – 25. 7. 2014

Vek detí: 7 – 15 rokov

Celková cena tábora je: 49,- € /pri súrodencoch sa uplatňuje súrodenecká zľava/

V cene je zahrnuté:

1. Stravovanie 3 x denne /desiata, obed, olovrant/

2. Pitný režim počas celého dňa

3. Vstupné do VSM Košice, na Košický hrad

4. Cestovné pri presune do Zádielskej tiesňavy

5. Ceny pre účastníkov tábora

Záväznú prihlášku do letného prímestského tábora prosíme vyplniť a odovzdať priamo v kancelárii prvého kontaktu na úrade, resp. zaslať poštou na adresu usporiadateľa tábora (MČ Košice – Sever) alebo elektronicky na adresu info@kosicesever.sk.

e-mail: info@kosicesever.sk tel: 055 / 63 247 73