Prihláste deti do tábora!

Leto sa neúprosne blíži, určite rozmýšľate o tom ako letné dni svojich ratolestí vyplníte. Dovoľte nám sa stať súčasťou Vašich letných plánov a prijmite naše pozvanie na PRÍMESTSKÝ LETNÝ TÁBOR NA SEVERE. Čo čaká Vaše deti? V prímestskom tábore deti budú mať možnosť zoznámiť sa s niektorými turistickými atrakciami v mestskej časti Košice – Sever tak, ako ich doteraz nepoznali.

Navštívia Botanickú a Zoologickú záhradu s prehliadkami miest, kde sa bežný návštevník nedostane. Výlet do prímestskej zóny na Bankove bude spojený s turnajom v minigolfe a v rekreačnej zóne na Aničke prežijú deti zábavné popoludnie. Počas celého týždňa budú mať deti možnosť zahrať si loptové hry, alebo spoločenské hry v Senior dome na Severe.

Miesto konania: Senior dom na Severe, Obrancov mieru 2

Počet detí: 25 – 30

 

Termín:

I. turnus: 22. 7. – 26. 7. 2013

II. turnus: 5. 8. – 9. 8. 2013

 

Podmienky účasti:

1. Trvalý pobyt v MČ Košice – Sever

2. Vek: 7 – 15 rokov

 

Celková cena tábora je: 30,- €.

 

V cene je zahrnuté:

1. Stravovanie 3 x denne

2. Pitný režim počas celého dňa

3. Vstupné do Botanickej záhrady, ZOO a Minigolf na Bankove

4. Cestovné pri presune (MHD)

5. Ceny pre účastníkov tábora

 

Pozor!!! Kapacita je obmedzená, tak neváhajte a prihláste sa čím skôr. Prímestský letný tábor na Severe by mal byť „rodinným“. Pre rodičov každé ráno ponúkneme v mieste konania rannú kávu s možnosťou prečítania si dennej tlače. Posledné poobedie bude venované nielen deťom, ale aj ich súrodencom a rodičom na rozlúčkovej rodinnej párty spojenej s opekaním, hrami a hudbou.

Záväznú prihláškudo letného prímestského tábora prosíme vyplniť a odovzdať priamo v kancelárii prvého kontaktu na úrade, resp. zaslať poštou na adresu usporiadateľa tábora (MČ Košice – Sever) alebo elektronicky na adresu zdenka.behunova@kosicesever.sk najneskôr 3 dni pred začiatkom 1. turnusu a 7 dní pred začiatkom 2. turnusu.

 

Tešíme sa na stretnutie s Vami a Vašimi deťmi!!!

Viac informácií získate na: Miestnom úrad MČ Košice - Sever Festivalové námestie 2 040 01 Košice

www.kosicesever.sk

Kancelária prvého kontaktu

e-mail: info@kosicesever.sk tel: 055 / 63 247 73