PRÍĎTE NA MIER A UKÁŽTE, ČO VIETE!

TRHY RUČNÝCH PRÁC A RUČNE VYRÁBANÝCH VÝROBKOV PRVÝKRÁT PRE VŠETKÝCH!

HAND MADE in KosiceSever 2012

12. októbra 2012 /piatok/ na Mieri

od 15.00 do 19.00 hodiny

HAND MADE in KosiceSever 2012 štartuje sériu podujatí, ktoré by mali na toto námestie prilákať čo najviac obyvateľov mestskej časti a mesta nielen za nákupmi, ale aj za kultúrou a relaxom.

HAND MADE in KosiceSever 2012 bude prehliadkou zručnosti, umu a talentu obyvateľov celého mesta. Prezentovať by sa tu mali všetci tí, ktorí chcú prezentovať svoju šikovnosť na vlastnoručne vyrobených dielach. Hand made trhy – trhy ručných prác ponúkajú možnosť prezentovať sa nielen jednotlivcom/šperkári, umeleckí kováči, brašnári, pekárky, cukrárky, aranžérky, maliari/, ale napr. aj klubom dôchodcov/krúžky šikovných rúk a pod./.

Mestské časti, školy, škôlky, materské centrá, kluby dôchodcov majú príležitosť odprezentovať aj činnosť svojich umeleckých súborov v sprievodnom programe.

Budeme radi, ak prídete. Kontaktujte nás a príďte ukázať, čo pekné robíte. Trhové miesto je na prvých trhoch ručných prác na Mieri zadarmo.

Priloženú návratku pošlite do 10. októbra 2012 elektronicky na manazer@kosicesever.sk  alebo osobne na MÚ MČ Košice – Sever, Festivalové námestie č. 2 /Amfiteáter/, Košice.