Oznámenie - Zmeny a doplnky ÚPN HSA Košice 2011

O Z N Á M E N I E


Košice, 16.12.2011
2011/5706/VYS 

 

Oznamujeme občanom, že dňa 13.12.2011 bolo Mestskej časti

Košice - Sever ako dotknutej obci doručené

Oznámenie o strategickom dokumente:

„Zmeny a doplnky ÚPN HSA Košice 2011" 
 

      Obstarávateľ strategického dokumentu – Mesto Košice, predložil Obvodnému úradu životného prostredia Košice podľa § 5 zákona NR SR č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov Oznámenie o strategickom dokumente (ďalej len oznámenie) „Zmeny a doplnky ÚPN HSA Košice 2011".

Oznámenie je zverejnené na internetovej stránke MŽP SR :

eia.enviroportal.sk/detail/zmeny-doplnky-upn-hsa-kosice-2011


      Do oznámenia je možnénahliadnuť, robiť si z neho odpisy, výpisy, alebo na vlastné náklady zhotoviť kópie v budove Miestneho úradu Mestskej  časti   Košice  Sever,   v   kancelárii   č. 208,   na   II.  poschodí (Oddelenie rozvoja mestskej časti) v každý pracovný deň počas stránkových hodín najmenej po dobu 14 dní od jeho doručenia.
      Verejnosť môže doručiť svoje písomné stanovisko k oznámeniu na adresu:Obvodný úrad životného prostredia Košice, Adlerova 29, 040 22 Košice,najneskôr do 15 dní odo dňa, kedy bolo oznámenie zverejnené. 
      Informovanie verejnosti je prezentované uverejnením oznámenia na úradnej tabuli a zverejnením oznamu na internetovej stránke Mestskej časti  Košice Sever www.kosicesever.sk.


                                                                                      Marián Gaj

                                                                                        starosta