OZNÁMENIE

Oznamujeme občanom, že dňa 09.07.2015 bol Mestskej časti 

Košice-Sever ako dotknutej obci doručený zámer činnosti:

„Lom Hradová – rozšírenie ťažby"

katastrálne územie Čermeľ, Košice 

     Navrhovateľ EUROVIA-Kameňolomy, s.r.o., Hlinská 40, 011 18 Žilina,  predložil  Ministerstvu  životného  prostredia  Slovenskej  republiky podľa

§ 22 zákona č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov zámer navrhovanej činnosti „Lom Hradová – rozšírenie ťažby"


      Zámer je k dispozícií k nahliadnutiu v budove Miestneho úradu Mestskej  časti   Košice-Sever,   v   kancelárii   č. 208,   na   II.  poschodí (Oddelenie rozvoja mestskej časti) v každý pracovný deň počas stránkových hodín najmenej po dobu 21 dní od zverejnenia informácie a jeho doručení, t.j. do 31.07.2015. Zámer je zverejnený na : http://enviroportal.sk/sk/eia/detail/lom-hradova-rozsirenie-tazby


      Verejnosť môže doručiť svoje písomné stanovisko k zámeru na adresu: Ministerstvo  životného  prostredia  Slovenskej  republiky, odbor enviromentálneho posudzovania, Námestie Ľudovíta Štúra č.1, 812 35 Bratislava, najneskôr do 21 dní od doby, kedy bola o zámere informovaná. 


      Informovanie verejnosti je prezentované uverejnením oznámenia na úradnej tabuli a zverejnením oznamu na internetovej stránke Mestskej časti  Košice-Sever www.kosicesever.sk.

 

Košice, 10.07.2015          
2015/2320/1/ROZ                

                                                                                         Marián Gaj v.r.

                                                                                               starosta