"Nech Bože dá" v Amfiku na živo

Košický amfiteáter dnes odvysiela len jeden zápas. Dnes o 20:15 si skalní fanúšikovia môžu pozrieť zápas našej osemfinálovej skupiny Rusko – Dánsko. 

Chladné počasie odrádza od akýchkoľvek aktivít na čerstvom vzduchu. Nie je to ináč ani v amfiku na Severe. Organizátori preto prispôsobili režim vysielania na javisku. „Areál hokejového mestečka je pre verejnosť otvorený tak ako stále, už od 15:00. K dispozícií je detský baby stan, wifi, stánky aj strážené parkovisko bicyklov. Obrazovku však spustíme až na večerný zápas“ oznámila Veronika Luczy, manažérka projektu Hokejové mestečko Košice – Sever. 

Voľnejší čas chcú organizátori využiť na údržbu areálu. „Plánujeme vymeniť nejaké sedadlá na sedenie, podoťahovať laná na stanoch, doladiť malé detaily, aby sme sa dobre pripravili na dvojzápas našich chlapcov“ komentovala Veronika Luczy. Amfik čaká fanušikovský nával v piatok na zápas s Čechmi a v sobotu s Fínmi. „Na tieto zápasy budeme mať zase viac čapovacích zariadení, aby sme občerstvili viac fanúšikov“. 

Fanúšikov čaká aj množstvo súťaží a dobrý program. „V piatok príde slovenský Bon Jovi R.A.D.O. Moznich so skupinou a na živo si zaspievame hokejovú hymnu Nech bože dá“ s úsmevom dodala Veronika Luczy zo Severu. 

Hokejové mestečko v amfiku je otvorené každý deň od 15:00 hod. K dispozícií sú občerstvovacie stánky, program, detský baby stan, či strážené parkovisko bicyklov. V areáli hokejového mestečka môžu fanúšikovia podávať live stávky a k dispozícií je aj bezplatné wifi pripojenie.