Navrhované plochy pre voľný pohyb psov na Severe

Fotografia psíka

Určite ste si všimli, že 8.2.2012 (streda) sme zverejnili NÁVRH Všeobecne záväzného nariadenia Mestskej časti Košice – Sever č. 46 / 2012, ktorým sa upravujú podmienky držania a chovu psov. Príloha k tomuto NÁVRHU obsahuje zoznam plôch, na ktorých po schválení VZN bude povolený voľný pohyb psov na Severe. Pre lepšie zobrazenie uvedených plôch zverejňujeme aj grafický prehľad týchto plôch.

K Návrhu nariadenia môžete uplatniť pripomienky a to v písomnej forme, ELEKTRONICKY alebo ústne do zápisnice na miestnom úrade. Pripomienkou môžete v určenej lehote navrhnúť nový text alebo odporučiť úpravu textu, a to doplnenie, zmenu, vypustenie alebo spresnenie pôvodného textu. Z pripomienky musí byť zrejmé, kto ju predkladá. Na ostatné podnety nemusí navrhovateľ nariadenia prihliadať, a to najmä vtedy, ak nie sú zdôvodnené (§ 6 ods. 4 zákona o obecnom zriadení).

Preto ak máte akékoľvek pripomienky k tomuto NÁVRHU Všeobecne záväzného nariadenia Mestskej časti Košice – Sever č. 46 / 2012, ktorým sa budú upravovať odmienky držania a chovu psov, neváhajte a zasielajte nám tieto pripomienky v lehote do 17.2.2012 (piatok).