Nahláste stanovište veľkokapacitného kontajnera

Veľkokapacitné kontajnery slúžia na odvoz veľkorozmerného odpadu, ktorý do bežných odpadových nádob nepatrí. Sú umiestňované na stanovištiach v jednotlivých mestských častiach na základe odporúčaní MÚ aj podnetov občanov v spolupráci s mestom. „Pravidelné  pripomienky Severanov k umiestneniu veľkokapacitných kontajnerov v mestskej časti nás podnietili k tomu, aby sme do výberu stanovíšť zapojili aj samotných občanov. Vyzývame všetkých, ktorí s doterajším rozmiestnením nie sú spokojní, aby nám zmeny nahlásili telefonicky alebo elektronicky na stránke www.kosicesever.sk  v rubrike Nahlásiť problém. Chceme spoločne nájsť také miesta, ktoré by vyhovovali čo najväčšiemu počtu obyvateľov.“ Vyzýva na spoluprácu Ján Hučko, vedúci Oddelenia rozvoja MÚ MČ Košice – Sever.

Akékoľvek pripomienky k umiestneniu veľkokapacitných kontajnerov adresujte priamo na Oddelenie rozvoja MÚ MČ Košice – Sever na tel. číslo 055/3957619 alebo elektronicky prostredníctvom sekcie NAHLÁSIŤ PROBLÉM na stránke www.kosicesever.sk

do 28. 1. 2014.

Na území MČ Košice – Sever je každoročne v určených intervaloch rozmiestnených 6 veľkokapacitných kontajnerov. Sú na stanovištiach sedem dní vždy od utorka do utorka. V prílohe nájdete harmonogram z minulého roka, aby ste si stanovištia vedeli porovnať.