Letný prímestský tábor mal úspech u detí aj rodičov

„Som rada, že sa mestská časť venuje aj mladým rodinám s deťmi. Prímestský tábor je vynikajúci nápad ako pomôcť zamestnaným rodičom počas letných prázdnin.“ pochvaľovala si na záverečnej párty na Aničke jedna z mám.

„Výborný program, deti si pochvaľovali, úžasne ste skĺbili to, čo sa na Severe nachádza a zaujímavo spojili do týždenného turnusu. Ani som nevedel, že na Bankove máme malú farmu, ani to, že na veterine je lezecká stena, ktorá je prístupná aj verejnosti...“ hodnotí jeden z oteckov.

Deti sa rekreovali tento rok v dvoch turnusoch. Pod vedením hlavného vedúceho Michala Safka si deti vyskúšali svoju šikovnosť na interiérovej lezeckej stene, schladiť sa boli na Krytej plavárni, zahrali si minigolf na Bankove či niečo nové o zvieratkách sa dozvedeli na malej farme na Bankove. Záver patril záhradnej párty na Aničke, kde si  po vyhodnotení táborových súťaží  každý pochutnal na grilovaných špecialitkách.

„Po minuloročnom úspechu sme sa rozhodli vytvoriť priestor pre viacerých a už vieme, že sme urobili dobre. Snažili sme sa postaviť program tak, aby vyhovoval väčšine a ohlasy sú pozitívne. Ďakujem všetkým, ktorí sa na príprave a realizácii tohtoročného tábora zúčastnili.“ Konštatuje starosta MČ Košice – Sever Marián Gaj. „Vieme, že sa Sever pomaly omladzuje, a tak chceme, aby sa tu dobre žilo aj mladším.“