Február sa v Senior dome na Severe začne s úsmevom

Senior dom na Severe

Pre seniorov z Mestskej časti Košice - Sever sme pripravili ďalší mesiac plný zaujímavých akcií. V poradí piata výstava otvorí v Senior dome na Severe program nielen pre tých skôr narodených. Všetkých, ktorí sa radi zasmejú na dobrých kreslených vtipoch pozývame na vernisáž výstavy karikatúr Ladislava Tverďáka. Spolu asi tridsiatka dielok poteší každého návštevníka Senior domu na Severe do konca februára. Vernisáž výstavy Ladislava Tverďáka sa bude konať 2. 2. 2012 (štvrtok) o 13.00 hodine.

Srdečne pozývame aj na ďalšie podujatia, ktoré rozšíria zručnosti a vedomosti nielen seniorov. Pre šikovné ruky je pripravená tvorivá dielňa v spolupráci s PATCHWORK klubom v Košiciach. Praktické ukážky tejto zaujímavej techniky predvedie Ľudmila Čepková. PATCHWORK – tvorivá dielňa je pre záujemcov otvorená 6. 2. 2012  (pondelok) o 14.00 hodine.

Ak máte doma starožitnosti a nepoznáte ich históriu, poradí Vám známy košický starožitník Karol Linhart. Stačí, ak ich prinesiete do Senior domu 8. 2. 2012 (streda)  o 14.00 hodine a odborné oko prezradí, čo za vzácnosť doma ukrývate. 

O kráľovnej alternatívnych liečebných metód – homeopatii Vám viac prezradí MUDr. Duňa Luczyová. Príďte si vypočuť 15.2.2012  (streda) o 14.00 hodine prezentáciu o tom, ako homeopatiká vznikajú a v čom je tajomstvo ich liečebnej moci.

16.2.2012 (štvrtok) o (16.00 hodine) OPRAVA o 16.30 FAŠIANGOVÁ VESELICA Fašiangová veselica je organizovaná v spolupráci s MČ Košice – Staré mesto v JUMBO centre. Viac informácií prostredníctvom letákov po 6.2.2012.

Pravidelné prednášky organizované v spolupráci s Regionálnym úradom verejného zdravotníctva pokračujú vo februári témou - Primárna prevencia drogových závislostí - užívania alkoholu, liekov a iných omamných látok s lektorkou Mgr. Soňou Gregovou. Prednáška sa uskutoční  22. 2. 2012  (streda) o 13.00 hodine.