Amfik spolupracuje s dobrovoľníkmi

Mestská časť Košice – Sever zahrnula do svojho projektu AMFIK uvádza aj dobrovoľníkov. Tých hľadá prostredníctvom svojej stránky na sociálnej sieti facebook. Za odmenu ponúka permanentky na minigolf na Bankove, tričká a iné ceny. Dobrovoľníci budú zapojení predovšetkým do propagácie letného kina na amfiku.

Mestská časť Košice – Sever sa rozhodla zapojiť do svojich aktivít v súvislosti s premietaním filmov v amfiteátri aj dobrovoľníkov. Vyhľadáva ich prostredníctvom svojej stránky na facebooku. „Európska komisia vyhlásila rok 2011 za rok dobrovoľníctva. Chceme začať spolupracovať s ľuďmi, ktorí by vedeli dobrovoľne pomáhať pri určitých činnostiach miestnemu úradu. Projekt „AMFIK uvádza“ je pilotným projektom, uvidíme, či sa nám podarí dať dohromady skupinu ľudí, ktorí nám pomôžu“ hovorí o nápade spolupráce s dobrovoľníkmi Veronika Luczy.

Dobrovoľníci na Severe by mali byť zapojení predovšetkým do propagácie premietania letných filmov v košickom amfiteátri. „Už počas hokejových majstrovstiev sa k nám prihovárali ľudia s tým, že nám chcú pomôcť napríklad pri upratovaní. Teraz by sme využili ich ponuku na propagáciu letného premietania“ vysvetľuje Veronika Luczy.

Do propagácie by sa mali zapojiť aj zamestnanci úradu. „Jeden deň v týždni prídeme do práce v bielom tričku starý dobrý amfik, aby sme ľuďom, ktorí nás uvidia cestou do práce, alebo prídu niečo vybaviť na úrad, mohli pripomenúť, že sme starý dobrý amfik oživili“ na záver dodala Veronika Luczy.

Amfik premieta svoj prvý film už vo štvrtok, 30. júna 2011 o 21:00. Všetky aktuálne informácie nájdete na www.kosicesever.sk alebo na stránke AMFIK na facebooku.