Adamec a Gunčíková budú bojovať v amfiku

Súboj superstaristov Lukáša Adamca a Gabriely Gunčíkovej môžu vidieť Košičania aj v košickom amfiteátri v priamom prenose na veľkej stene.  Po hokejových majstrovstvách, kultových filmoch a kvalifikačnom zápase slovenských futbalistov uvedie amfik finále ČeskoSlovenskej superstar. Špecifikom večera je fakt, že o titul bojuje Košičan Lukáš Adamec. Ten mal tento týždeň vo štvrtok na košickom amfiku aj svoju autogramiádu a minikoncert pre skalných fanúšikov. 

V dnešnom finále by sa mali objaviť aj zábery, ktoré boli natočené práve počas spomínanej autogramiády. Lukáš Adamec dostal od prednostu miestneho úradu Košice – Sever, Jaroslava Polačeka tričko a fotografiu „plného amfiteátra“ z hokejového zápasu Slovensko – Česko, so želaním, aby raz naplnil amfiteáter svojim koncertom aj on. 

Slovensko v zápase s Českom prehralo. Ako dopadne súboj Slovensko – Česko v podaní spevákov Adamec – Gunčíková môžu ovplyvniť aj diváci v košickom amfiteátri. Amfiteáter bude pre verejnosť  otvorený od 19:30 a televízny prenos začína o 20:15.