Absolventom ponúkame absolventskú prax

Mestská časť Košice – Sever oznamuje absolventom škôl, že ponúka absolventskú prax na miestnom úrade MČ. Absolventi škôl - uchádzači o zamestnanie evidovaní na úrade práce, sociálnych vecí a rodiny získajú na miestnom úrade nové skúsenosti a pracovné zručnosti. Dĺžka absolventskej praxe je max. 6 mesiacov.

Všetky podmienky, ktoré musia absolventi spĺňať:

- Ukončené vzdelanie (SŠ, VŠ I. stupňa),
- Musíte byť uchádzačom o zamestnanie, evidovaný na úrade práce, sociálnych vecí a rodiny,
- Vek do 26 rokov,
- Dĺžka vedenia v evidencii ÚPSVaR najmenej 3 mesiace.
 
Pre absolventskú prax hľadáme:
 
Jedného absolventa so stredoškolským vzdelaním na oddelenie sociálnych vecí. Absolvent bude podávať informácie občanom a vykonávať sociálnu prácu v zariadení opatrovateľskej služby. Nástup možný ihneď.
 
Dvoch absolventov so stredoškolským vzdelaním na oddelenie ekonomické a hospodárskej správy. Absolvent bude vykonávať administratívu prácu v oblasti účtovníctva. Nástup možný ihneď.
 
Jedného absolventa s vysokoškolským vzdelaním prvého stupňa na pozíciu asistenta v kancelárii starostu MČ. Absolvent bude vykonávať administratívne práce pre kanceláriu starostu. Nástup od 01.06.2012.
 
Jedného absolventa so stredoškolským vzdelaním do Kancelárie prvého kontaktu. Absolvent bude podávať informácie občanom a pracovať s elektronickou podateľňou Miestneho úradu MČ Košice – Sever. Nástup od 01.08.2012.
 
Bližšie informácie poskytne Kancelária prvého kontaktu, 632 47 73, info@kosicesever.sk