Obytný súbor Park Anička - oznámenie o zámere

Oznamujeme občanom, že dňa 15.05.2014 bol Mestskej časti Košice-Sever ako dotknutej obci doručený zámer činnosti: „Obytný súbor Park Anička"

Navrhovateľ MM INVEST Košice, s.r.o., Kováčska 19, 040 01 Košice, predložil Okresnému úradu  Košice, odboru starostlivosti o životné prostredie,  podľa § 22 zákona NR SR č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov zámer „Obytný súbor Park Anička" .

Zámer je k dispozícií k nahliadnutiu v budove Miestneho úradu Mestskej  časti   Košice-Sever,   v   kancelárii   č. 208,   na   II.  poschodí (oddelenie rozvoja mestskej časti) v každý pracovný deň počas stránkových hodín najmenej po dobu 21 dní od zverejnenia informácie a jeho doručení, t.j. do 06.06.2014.

Verejnosť môže doručiť svoje písomné stanovisko k zámeru na adresu: Okresný úrad  Košice, odbor starostlivosti o životné prostredie, oddelenie ochrany prírody a vybraných zložiek životného prostredia, Komenského č. 52, 041 26 Košice, najneskôr do 21 dní od doby, kedy bola o zámere informovaná. 

Informovanie verejnosti je prezentované uverejnením oznámenia na úradnej tabuli a zverejnením oznamu na internetovej stránke Mestskej časti  Košice-Sever www.kosicesever.sk.

Bližšie informácie môžete nájsť aj na tomto odkaze:
http://www.kosice.estranky.sk/clanky/vystavba/projekty---obytne/obytny-subor-park-anicka.html