Hokejové mestečko poctí aj splnomocnenec primátora Košíc Brixi

O vstupenky do VIP zóny prejavilo záujem už viac ako 500 osobností. „Sme radi, že k nám prídu podnikatelia, umelci, komunálni politici, starostovia, prednostovia mnohých úradov, či riaditelia významných inštitúcií. Amfik, je pre mnohých lákadlo a to nás veľmi teší“ hovorí na margo návštevnosti amfiku Veronika Luczy. O vstupenky do VIP zóny prejavil záujem aj splnomocnenec primátora Košíc pre MS v hokeji Otto Brixi. 

Prvý zápas hokejového šampionátu si budú môcť fanúšikovia vychutnať už o 16:15 na najväčšej obrazovke v Košiciach. Brány pre verejnosť však budú otvorené už od 12:00 hod. „Fanúšikovia si budú môcť pozrieť areál, osviežiť sa, posedieť a oddýchnuť. V celom areáli je už aj wifi“ informuje Veronika Luczy zo Severu. 

Detský stan bude otvorený od 15:00 do 19:00 a slávnostné otvorenie bude o 20:00 hod. „Pred každým zápasom vytiahneme na naše stožiare vlajky štátov, ktorých zápas budeme vysielať. Pred každým večerným zápasom máme pripravený kultúrny program, ktorý sa začína vždy o 19:00 hod.“ dodala Veronika Luczy. 

Brány Hokejového mestečka Košice – Sever 2011 otvoria v piatok, 29. 4. 2011 o 12:00 hod. Záštitu nad týmto podujatím prevzal predseda košického samosprávneho kraja a viceprezident  majstrovského HC Košice – Zdenko Trebuľa.