Detské ihrisko na Polianskej „pokrstili“ deti aj seniori

Nafukovací hrad, cukrová vata, balóny, hudba a športové hry – to boli atrakcie, ktoré zažili deti, rodičia aj seniori na otvorení Detského ihriska na Polianskej ulici. Horúce letné počasie prialo všetkým aktivitám - od 10.00 hodiny seniorským športovým hrám a poobede detskému šanteniu.

Seniori sa na Detskom ihrisku stretli už doobedu, aby si zmerali sily v športových disciplínach – hod loptičkou na cieľ, hod loptou do basketbalového koša, kop na bránu a hod šípkami. Z 8 družstiev nakoniec vyhralo družstvo Šachového krúžku, na druhom mieste sa umiestnilo družstvo Kartári II. a tretiu pozíciu zaujali členovia Maďarského klubu. V súťaži jednotlivcov v hode šípkami bol najlepším strelcom p. Žofčák /145 bodov/, druhé miesto obsadila p. Kučerová /113 bodov/ a tretie p. Fedáková /74 bodov/.

O 14.00 hodine sa to už na ihrisku hemžilo deťmi. Nebolo nikoho, kto by neochutnal z cukrovej vaty, neskákal na nafukovacom hrade alebo si nezahral futbal na opravenom multifunkčnom ihrisku.

Detské ihrisko na Polianskej je v súčasnosti rozšírené o hojdačky, preliezky a lavičky. Pribudli smetné koše a celý areál je oplotený. Keďže je detské ihrisko v bezprostrednej blízkosti základnej školy, ohyb na ňom je pre verejnosť je v čase mimo školského vyučovania.