Amfik je pripravený v každom počasí

Aj napriek tomu, že je v týchto dňoch zima a často prší, areál amfiteátra je na vysielanie hokejových zápasov pripravený za každého počasie. Svedčí o tom aj takmer tisícová návšteva na zápase Slovensko – Nemecko. 

Košický amfiteáter je pre fanúšikov pripravený každý deň a za každého počasia. „V prípade dažďa sme pripravili pár veľkých slnečníkov do uličky medzi prvým a druhým sektorom, aby skalní fanúšikovia nemuseli moknúť. Na zápas našich chlapcov s Nemeckom bola veľká zima, ale takmer tisícka fanúšikov vydržala až do konca. Veríme, že dnes sa počasie umúdri a že nebude pršať. Odporúčame našim fanúšikom zobrať si teplé oblečenia a ak treba aj deky. Tiež je dôležité riadiť sa pokynmi, ktoré máme na našej stránke a pred hlavným vchodom do areálu“ informovala Veronika Luczy, manažérka projektu Hokejové mestečko Košice – Sever 2011. Každý návštevník amfiteátra dostane pri vstupe do areálu aj noviny pod zadok. „Ak budú pred zápasom s Ruskom sedadlá mokré, sme pripravení ich za pár minút utrieť“ informovala Veronika Luczy. 

O vytvorenie bojovej atmosféry sa dnes postará rocková skupina Reverz Park, ktorá otvárala tréningovú halu košickej Steel arény spolu s No Name a hrala aj na koncerte zlatého hattricku HC Košice spolu s IMT smile. „Chlapci z Reverz Parku nedávno pokrstili svoje nové CD s názvom 2012. Dúfame, že spolu s magickou atmosférou košického amfiku, pošlú našim chlapcom pred zápasom veľa šťastia na výhru“ komentovala Veronika Luczy.  

Hokejové mestečko v amfiku je otvorené každý deň od 15:00 hod. K dispozícií sú občerstvovacie stánky, program, detský baby stan, či strážené parkovisko bicyklov. V areáli hokejového mestečka môžu fanúšikovia podávať live stávky a k dispozícií je aj bezplatné wifi pripojenie.