Miroslav Mečíř si príde overiť overovanie

Miloslav Mečíř, zlatý medailista v tenise z olympiády v Soule v roku 1988, neveril, že existuje úrad čo funguje aj v sobotu. Starosta Gaj ho presvedčí už tento víkend, že úrad v Košiciach na Severe otvára svoje dvere pre občanov, ktorí nemajú dostatok času vybaviť si svoje veci cez týždeň, aj v sobotu.

„Neverím, že cez víkend môže byť niektorý z úradov otvorený“ predniesol svoje slová len tak mimochodom Miloslav Mečíř pred starostom Gajom. Ten neostal ticho a pozval Mečířa overiť si svoj podpis už najbližšiu sobotu do Kancelárie prvého kontaktu Miestneho úradu Mestskej časti Košice - Sever.

„Chcel by som mu ukázať raritu v Košiciach na Severe. Náš úrad je otvorený aj každú sobotu“ uviedol veci na správnu mieru Gaj.     

Návštevu úradu na Severe spojí zlatý medailista s autogramiádou, na ktorú srdečne pozývame nielen Severanov. Po autogramiáde bude nasledovať spoločná prehliadka a fotografovanie na Amfiteátri, ktorý už o niekoľko dní začne meniť svoju tvár. Preto si nenechajte ujsť možnosť odfotiť sa s jedným z najlepších tenistov sveta v najvyhľadávanejšom Hokejovom mestečku na Slovensku, ktoré privítalo počas tohtoročných MS v hokeji rekordných 12 000 fanúšikov.

Autogramiáda sa uskutoční v sobotu 16. júna 2012 o 11:00 hod. v Kancelárii prvého kontaktu Miestneho úradu Mestskej časti Košice – Sever, Festivalové námestie č. 2