Košičania, ďakujem!

Hokejové mestečko Košice - Sever 2012

"Chcem sa poďakovať všetkým, ktorí prišli cez víkend na Amfik povzbudiť našich hokejistov. Za to, že vytvorili nezabudnuteľnú atmosféru, ktorá určite nám všetkým ostane v pamäti. Za tie výkriky radosti, spolupatričnosť a nadšenie. Keď som sa v piatok rozhodoval, či hokejové mestečko bude alebo nie, mal som obrovskú dilemu. Vy ste ma presvedčili, že som sa rozhodol správne. Preto vám Košičania, patrí moje ĎAKUJEM“ Marián Gaj, starosta.

Po necelom dni príprav sa tak mohli brány Hokejového mestečka Košice – Sever 2012 v sobotu otvoriť pre nedočkavých návštevníkov, ktorí už okupovali brány Amfiku. O atmosféru sa cez víkend postarali skupiny REVERZ PARK a SiEMPRE s Lukášom Adamcom. Úspech slávilo aj sobotné večerné spojenie s futbalovým finále Ligy Majstrov. V nedeľu večer našim zlatým chlapcom na záver zaspieval Peter Pačut alias Freddie Mercury pesničku "We Are The Champions".

Hlavným organizátorom Hokejového mestečka Košice – Sever 2012 bola agentúra GESS Production. Návštevnosť presiahla rekordných 12 tis. ľudí. Nad bezpečnosťou a organizáciou dozeralo viac ako 60 dobrovoľníkov, usporiadateľov a SBS. GESS Production a Mestská časť Košice - Sever touto cestou ďakujú Košičanom, že sa správali disciplinovane, čím napomohli k nerušenému priebehu hokejového zážitku akým Hokejové mestečko Košice - Sever 2012 určite bolo.

Po kliknutí na obrázok sa Vám otvorí FB galéria, naša pribudne čoskoro. Linky na videá nájdete nižšie.

Atmosféra v Amfiku - sobota 19.5.2012 (video 1)

Atmosféra v Amfiku - sobota 19.5.2012 (video 2)

Atmosféra v Amfiku - nedeľa 20.5.2012 (video)