Vstup do VIP zóny cez facebook

V areáli Hokejového mestečka Košice – Sever 2011 budú najlepšie miesta na sedenie len na VIP vstupenky. Tie sa dajú získať prostredníctvom súťaží na sociálnej sieti facebook. Prvých 28 vstupeniek bude žrebovať starosta Marián Gaj už v pondelok, 28. marca 2011.

Vstup do areálu hokejového mestečka bude pre fanúšikov zadarmo. „Hľadisko bude mať svoje zóny. Jednou z nich bude VIP zóna, kde budú mať vstup len partneri projektu, známe osobnosti a samozrejme výhercovia našich súťaží na facebooku“, uviedla manažérka projektu Veronika Luczy. Tieto miesta budú mať podľa nej najlepší výhľad na obrazovku. Do prvej súťaže sa môžu fanúšikovia zapojiť tak, že sa stanú fanúšikmi skupiny Hokejové mestečko 2011 na facebooku. „Náš starosta Marián Gaj bude žrebovať prvých 14 fanúšikov, ktorí dostanú po dve vstupenky na všetky zápasy, ktoré budú v amfiteátri odvysielané“ hovorí Veronika Luczy. Vo VIP zóne sa budú môcť stretnúť so známymi osobnosťami hokejového neba ale aj iných kultúrno – spoločenských oblastí.

Pozvánku na podujatie dostanú mnohí herci, speváci, športovci, politici, lekári, pedagógovia, atď. „V súčasnosti pripravujeme zoznam celebrít, ktorých by sme radi k nám do hokejového mestečka pozvali a o pár dní sa verejnosť dozvie aj meno toho, kto zobral záštitu nad celým projektom“  na záver dodala Veronika Luczy zo Severu.