Všetky tlačivá nájdete na novom webe Severu.

Mestská časť Košice – Sever spustila svoju novú webstránku. Jej prioritou je komunikácia s občanmi a je zameraná na údaje, ktoré potrebuje občan najviac. Severania budú môcť prostredníctvom novej stránky nahlásiť akýkoľvek problém vo svojom okolí priamo starostovi. Na stránke www.kosicesever.sk sú okrem bežných údajov aj informácie o projekte Hokejové mestečko Košice – Sever 2011.

Nový web Severu zmenil svoj názov. Zo stránky www.ke-sever.sk sa zmenil na www.kosicesever.sk. „Je pre nás logické, že sa webstránka volá tak, ako volajú ľudia aj našu mestskú časť. Zmenili sme preto názov a stali sme sa aj vlastníkom tejto domény, čo v minulosti nebolo“ komentoval Jaroslav Polaček, prednosta úradu.

Stránka je jednoduchá a jej cieľom je podľa prednostu komunikácia s občanmi. „Ten, kto si pamätá stránku z minulosti určite ocení posun vpred. Severania tam nájdu všetky potrebné tlačivá, čím im zjednodušujeme život. Tiež sme tam nechali zapracovať možnosť, hneď nám nahlásiť akýkoľvek problém, na ktorý na Severe občania natrafia. Informácia príde okamžite na stôl starostovi a môže sa riešiť“, hovorí Polaček.

Stránka Severu informuje aj o novom projekte s názvom Hokejové mestečko Košice – Sever 2011. „Majstrovstvá sveta v hokeji budú na Slovensku udalosťou roka. Pri tejto príležitosti chceme oživiť dušu nášho amfiteátra a vytvoriť tu pravú hokejovú atmosféru pre všetkých fanúšikov tejto skvelej hry“ dodáva na záver prednosta Polaček.