V amfiku si môžete finančne polepšiť

V amfiku na Severe si môžete vylepšiť svoju finančnú situáciu. Stačí ak si správne niečo zatipujete a svoju výhru si môžete hneď v ten deň aj odniesť. V hokejovom mestečku Košice – Sever 2011 bude počas majstrovstiev sveta v hokeji sídliť stávková kancelária FORTUNA.  

Organizátori hokejového mestečka od samotného začiatku sľubovali, že v amfiku bude stávková kancelária. Dnes je to už realita. „Po niekoľkých rokovaniach sme sa dohodli so stávkovou kanceláriou FORTUNA. Priamo v hľadisku bude ich pobočka. Hokejoví fanúšikovia tak budú môcť tipovať priamo na mieste a aj počas zápasov“ hovorí o jednej z aktivít v amfiku Veronika Luczy. 

Stávkovanie sa podľa nej stalo na Slovensku už tradíciou a k športovým udalostiam ako sú Majstrovstvá sveta v hokeji nepochybne patrí. „Sme radi, že sa nám podarilo pritiahnuť  stávkovú kanceláriu. Pre návštevníkov hokejového mestečka to bude ďalšie spestrenie a veríme, že aj toto ich k nám priláka“ povedala na margo stávkovania Veronika Luczy. 

Košický amfik v súčasnosti čelí nejasnej budúcnosti a Sever sa rozhodol ho oživiť. „Máme tu veľké parkovisko, kvalitné toalety, veľa miesta na sedenie, zaujímavé atrakcie, tak dúfame, že nám počasie vydrží a že sa náš amfik bude tešiť bohatej návšteve“ dodala na záver Veronika Luczy.