OTVORENIE filmového festivalu "LETNÉ KINO V AMFIKU" /27.6.2017 - 3.9.2017/

OTVORENIE filmového festivalu "LETNÉ KINO V AMFIKU" bude veľkolepé, film Muzzikanti uvedie svojím koncertom Peter Cmorík  v utorok 27.júna v Amfiteátri Košice .

Už štvrtý ročník filmového festivalu "LETNÉ KINO V AMFIKU 2017 " otvorí v tomto roku česká romantická hudobná komédia Muzzikanti, pod ktorú sa podpísali ,známy slovenský režisér Dušan Rapoš a český producent a hudobník Petr Šiška, ktorý napísal scenár tohto filmu. Spolu so spevákom  a gitaristom Romanom " IZZI" Izaiášom, bubeníkom Liborom Pyškom ako aj  Petrom Cmoríkom odštartujú letný filmový festival, ktorý je známy rodinnou atmosférou ,skvelou náladou a fajným chladeným pivkom.  Peter Cmorík si zaspieva nielen vo filme, ale aj na pódiu v Amfiteátri 27. júna o 20:00 hod. Pred premietaním je pre divákov pripravená autogramiáda s tvorcami filmu a muzikantmi. Otvorenie Letného kina v Amfiku 2017 organizuje K13 - Košické kultúrne centrá.

   

Príďte si vychutnať toto skvelé podujatie a zabudnete na všetky starosti bežného života. 

 

Vstupné: 4 € ,

Vstupenky si môžete zakúpiť v predpredaji v INFO CENTRE DELTA  - Kulturpark , Kukučínova č. 2, Košice alebo na mieste hodinu pred akciou ,v pokladni, Amfiteáter ,Festivalové námestie č.2, Košice alebo z pohodlia domova  online na http://www.k13.sk/vstupenky/

Celý program nájdete v prílohe.