Amfiteáter ožije na 3 týždne.

Počas 75. majstrovstiev sveta v hokeji vyrastie v košickom amfiteátri hokejové mestečko s obrazovkou 6 x 5 metrov, na ktorej budú odvysielané všetky dôležité hokejové zápasy. V areáli bude množstvo sprievodných podujatí ako sú diskotéky pod holým nebom, predaj suvenírov, skákací hrad pre deti, občerstvenie i stávková kancelária.

V termíne  29. 4. – 15.5. zažije košický amfiteáter svoj remake. V jeho areáli vyrastie Hokejové mestečko Košice – Sever 2011. Tentokrát sa nebude premietať na plátne ako v kine ale na obrazovke, ktorá má rozmer 6 x 5 metrov. „Chceme fanúšikom vytvoriť pravú hokejovú atmosféru so silným zážitkom.  Myslím si, že areál amfiteátra je na to priam stvorený. Každý si tu nájde svoje miesto“, myslí si starosta Gaj.

V celom areáli hokejového mestečka bude možné pripojiť sa cez wi-fi, k dispozícií bude množstvo občerstvovacích stánkov, suveníry i atrakcie pre deti. „Oteckovia s deťmi sa určite potešia. Okrem súťaži počas prestávok, budú pre deti pripravené aj ďalšie atrakcie“ komentuje starosta. Skákací hrad a maľovanie na tvár bude pre najmenších samozrejmosťou všetkých dní počas hokejového šampionátu.

„Cieľom celého projektu je podporiť význam akcie akou je hokejový šampionát. Pre Košice to bude naozaj veľká slávnosť a my sa na ňu tešíme“dodal na záver starosta Gaj.