Amfik podporí našich hokejistov bradami

Pavol Demitra

Organizátori Hokejového mestečka Košice – Sever 2011 sa rozhodli podporiť našich hokejistov netradičným spôsobom. „K hokejovým rituálom na takýchto veľkých podujatiach patrí aj neholenie sa hráčov počas celého turnaja. My sme sa rozhodli, že sa k nim pripojíme. Zároveň sa pokúsime vytvoriť slovenský rekord v počte hokejových brád na Slovensku. Dúfame, že to našim chlapcom prinesie šťastie“ hovorí Veronika Luczy, manažérka projektu. Mestská časť už oficiálne požiadala o zápis do Knihy slovenských rekordov. 

„Dnes už len dolaďujeme technické detaily. Každý chlap, ktorý sa chce zapojiť do tohto rekordu sa bude musieť zaregistrovať a so svojim číslom aj odfotiť hneď v prvý deň šampionátu. Na konci turnaja, 15. mája 2011 budeme týchto „rekordérov“ znovu fotiť  a vyhodnotíme, koľko z nich sa vydržalo neholiť“komentuje Veronika Luczy. Pri zápise do Knihy slovenských rekordov samozrejme nebudú chýbať slovenskí komisári. 

Týmto spôsobom podporí hokejistov  aj starosta mestskej časti Košice – Sever Marián Gaj. „Chcel by som poprosiť všetkých svojich kolegov starostov, poslancov ale aj všetkých chlapov, ktorí prídu k nám do amfiku, aby sa pripojili. Tento rituál je typický hokejový a náš zápis je jedinečný. Len v starom dobrom amfiku“ vyzýva starosta Gaj. 

Brány Hokejového mestečka Košice – Sever 2011 sa otvoria 29. apríla 2011 o 12:00 hod. Fanúšikovia nájdu v areáli amfiku občerstvovacie stánky, detský „baby“ stan, stávkovú kanceláriu a množstvo iných atrakcií. Vstup do areálu je zadarmo.