Vďaka patrí nám všetkým

MČ Košice – Sever sa chce poďakovať rodičom detí, za ich záujem o náš Prímestský letný tábor a za prejavenú dôveru, s ktorou nám počas dvoch turnusov zverovali svoje deti. Odovzdávali nám ich každý deň počas týždňa, s vierou, že sa budú mať tak, ako sa počas prázdnin patrí. Verili, že sa veľa  nasmejú, naučia, veľa spoznajú, uvidia a zažijú. Všetci v organizačnom tíme sme túto úlohu zodpovedne prijali. „Ja sama som sa zúčastnila zoznamovacích dopoludní počas oboch turnusov a mnohých ďalších aktivít, ktoré som strávila v kruhu detí. Zažívali sme spolu nezabudnuteľné okamihy. Môžem smelo konštatovať, že všetky decká v tábore boli aktívne, zapájali sa do hier, aktivít, spolupracovali a boli úžasné,“  hovorí,za organizačný tím Mgr. Zdenka Sloviková.

P.S. 

Z vašich reakcií a ďakovných mailov, ktoré sú pre nás dôkazom dobre a zodpovedne odvedenej práce vieme, že ako rodičia ste boli spokojní. Mamka Dominika okrem poďakovania za starostlivosť a opateru, pripísala návrh na rozšírené tvorivé dielne a pripojila želanie všetkého najlepšieho, mamka Lukáška tiež vyjadrila spokojnosť s tohtoročným táborom. Aj rodičia ostatných detí vyjadrili poďakovanie za perfektne zvládnutú organizáciu, profesionálny a ľudský prístup.

Verte, že nás táto práca s vašimi deťmi veľmi teší, obohacuje a napĺňa. S takými skvelými a veselými nezbedníkmi je radosť pracovať.

 

S úctou 

Organizačný tím MČ Košice – Sever