Pomyselná bodka za letnými tábormi na Severe. Záverečné poďakovanie

Týždeň, ktorý sme prežili s deťmi v tábore na Severe ubehol ako voda. Pre deti sme pripravili bohatý a zaujímavý program, so snahou vytvoriť domácke, zábavné a príjemné prostredie. Snažili sme sa deti zaujať hrami, tvorivými dielňami, pohybovými aktivitami, ale aj vedomostnými súťažami, nechýbal ani celodenný výlet do Športovo-zábavného parku na Alejovej (napriek horúčavám, sme to s deťmi zvládali). 

Záverečné poďakovanie patrí našim dvom skvelým animátorom (Adamovi a Dadke), ktorí boli počas celého tábora oporou a deťom sa venovali na plné obrátky, Adi, ktorá sa podieľala na príprave programu a vypomáhala animátorom ako dozor počas trvania tábora, Zdenke za pomoc pri organizačnom zabezpečení, Zuzke, ktorá nám pomohla s dozorom na Alejovej, zabezpečila tlač účastníckych listov a v piatok vypomohla s dozorom a súťažami, ďakujeme Adamovi, ktorý nám zapožičal na oba turnusy Kinect a kinect hry, pani Ľubke za chutné domácke obedy, p. Ráczovi zo Športovo-zábavného areálu za ústretovosť, pani Semanovej za ochotu a výborný obed na Alejovej,  p. Tomášovi z letiska za pútavý výklad o histórii lietania. Ďakujeme tiež našim záchranárom - dobrovoľníkom, ktorí  sa deťom venovali pri „rýchlokurze prvej pomoci“. 

Za rozlúčkovú grilovačku na Aničke ďakujeme nášmu starostovi – Mariánovi Gajovi, ktorý ju pre deti zabezpečil sponzorsky (vďaka tomu mohlo každé dieťa dostať na konci tábora pekný darček), ďakujeme našim poslancom p. Blišťanovi, p. Haľkovi, p. Kertesovi, že nám pomohli s piatkovou prípravou, ďakujeme rodičovi p. Andrejkovi, ktorý sponzorsky prispel na nákup cukríkov pre každé dieťa, ďakujeme Matúšovi z reklamky, ktorý nám bezplatne vytlačil účastnícke listy, ....ďakujeme aj vám rodičom za spoluprácu a za vaše skvelé deti.

Pre nás, ktorí sme tábor pripravovali a zabezpečovali, je odmenou vaša dôvera a neskrývaná radosť vašich detí ...teší nás aj tá vaša, milí rodičia. 

Sme radi, že sa turnus vydaril. Tešíme sa na stretnutie s deťmi opäť, na plánovanom prázdninovo - rozlúčkovom dni, koncom augusta u nás v Amfiku (info podáme včas, sľubujeme).

Prajeme všetkým pekné leto a deťom ešte pekné prázdniny.

Fotky z tábora nájdete tu:

 https://www.facebook.com/primestsky.denny.tabor.sever?ref_type=bookmark

S úctou

Za organizačný tím

Mgr. Zdenka Sloviková