Od nedele ďalšie zmeny v doprave

 V súvislosti s pokračovaním prác na rekonštrukcii električkových tratí (uzatvorenie vjazdu do Moyzesovej ulice pri Radnici Starého mesta a plné otvorenie križovatky Kuzmányho – Poštová) dochádza od nedele (26.7.2015) k zmenám v trasách a zastavovaní liniek x7, 19A, 17, 36 a 70.

Linka x7 bude v úseku medzi Námestím Maratónu mieru a Domom umenia premávať obojsmerne cez Kuzmányho, Poštovú a Moyzesovu ulicu:

-          V smere na stanicu zastaví v uvedenom úseku na zastávkach Radnica Starého mesta (dočasná zastávka na začiatku Kuzmányho pri bývalej Fatre) > Hlavná pošta (zastávka linky 17) > Slovenský rozhlas (zastávka linky 12) > Alžbetina, Rektorát UPJŠ (zastávka linky 12) > Dom umenia (pri Metropole) > ... .

-          V smere na Havlíčkovu zastaví v uvedenom úseku na zastávkach Dom umenia (zastávka linky 12) > Alžbetina, Rektorát UPJŠ (zastávka linky 12) > Hlavná pošta (dočasná zastávka na Poštovej ulici pred vchodom do pošty) > Nám. Maratónu mieru (dočasné stanovište na Strojárskej ulici) > ... .

Linka 19A bude v úseku medzi Amfiteátrom a Nám. Maratónu mieru premávať odklonom cez Kuzmányho, Poštovú a Moyzesovu ulicu:

-          V smere na stanicu zastaví v uvedenom úseku na zastávkach Radnica Starého mesta (dočasná zastávka na začiatku Kuzmányho pri bývalej Fatre) > Hlavná pošta (zastávka linky 17) > Slovenský rozhlas (zastávka linky 36) > Radnica Starého mesta (zastávka linky 36 na Bačíkovej ul.) > Nám. Maratónu mieru > ... .

-          V smere na Sídlisko KVP sa trasa nemení.

Linky 17 a 36 budú od centra smerom k Novej nemocnici opätovne premávať po Kuzmányho ulici. Na zastávke Radnica Starého mesta zastavia na dočasnom stanovišti pri bývalej Fatre. Zastávky Radnica Starého mesta na Moyzesovej a Slovenský rozhlas nebudú obsluhované.

V pracovných dňoch v čase od 13:00-23:00 hod. dôjde k posilneniu spojov na linke 70.