AMFIK BUDE!

Amfik podporí našich hokejistov!
Nedostatok financií a časová tieseň, to boli faktory, s ktorými sa Sever potýkal pri rozhodovaní, či Hokejové mestečko Košice – Sever 2012 bude alebo nie.  Po dlhej porade nakoniec starosta Marián Gaj rozhodol: „podporíme našich hokejistov už v sobotňajšom zápase Slovenska s Českom a v ich boji o medaily“.
Hokejové mestečko Košice – Sever 2012 prinesie návštevníkom amfiteátra sobotňajší zápas Slovenska s Českom a nedeľňajšie stretnutia o 3 miesto a finále.
 
Zmena oproti minulému roku
Zápasy sa budú premietať na LED obrazovke o rozmere 6x5 metrov. Z dôvodu vykrytia nákladov na obrazovku bude vstupné na dva dni spolu 1€, ktoré je ozaj symbolické.
 
Program
Amfiteáter sa otvorí v sobotu o 16:00 koncertom kapely Reverz Park, na rozprúdenie dobrej atmosféry. O 17:30 hod. si môžete pozrieť súboj medzi Slovákmi a Čechmi. Ako bonus prinesieme aj večerné finále ligy majstrov, ktoré začne o 20:45 hod. medzi FC Bayern Mníchov s Chelsea FC.
 
V nedeľu sa brány amfiku otvoria hodinu pred zápasom o tretie miesto. Prísť teda môžete už o 14.00 hod. O 15:00 hod. začne amfik opäť žiť hokejom. Medzi zápasmi vystúpi Lukáš Adamec so svojou skupinou Siempre.